orvosos játék 13
Orvosos játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Orvosos játékok mert a gyógyítás története egyidős az emberiséggel. Orvosi feladatokat már a varázslók is elláttak az őskori emberek között. Az ókori társadalomban a papok vették át a gyógyítók szerepét, a gyógyítást általában a templomokban végezték, bár már az ókorban elkezdett kialakulni a világi orvoslás is. Kínában már az időszámításunk előtti II. évezredben állami fizetéssel rendelkező így a lakosságot ingyen gyógyító független orvosi kar működött. Az ókori Görögországban is világi orvoslás alakult ki, a megfelelő iskolát végzett világi személyek gyógyíthattak. Görögországból került ki az orvos történet egyik máig legnagyobb alakja, Hippokratész. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, tizenhárom a tizenharmadik ahol biztosan nem csalódsz!
Orvosos játékok mert a gyógyítás története egyidős az emberiséggel. Orvosi feladatokat már a varázslók is elláttak az őskori emberek között. Az ókori társadalomban a papok vették át a gyógyítók szerepét, a gyógyítást általában a templomokban végezték, bár már az ókorban elkezdett kialakulni a világi orvoslás is. Kínában már az időszámításunk előtti II. évezredben állami fizetéssel rendelkező így a lakosságot ingyen gyógyító független orvosi kar működött. Az ókori Görögországban is világi orvoslás alakult ki, a megfelelő iskolát végzett világi személyek gyógyíthattak. Görögországból került ki az orvos történet egyik máig legnagyobb alakja, Hippokratész.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen orvosos játék, tizenhárom a tizenharmadik ahol biztosan nem csalódsz!