orvosos játék 5
Orvosos játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Orvosos játékok mert a gyógyítás története egyidős az emberiséggel. Orvosi feladatokat már a varázslók is elláttak az őskori emberek között. Az ókori társadalomban a papok vették át a gyógyítók szerepét, a gyógyítást általában a templomokban végezték, bár már az ókorban elkezdett kialakulni a világi orvoslás is. Kínában már az időszámításunk előtti II. évezredben állami fizetéssel rendelkező így a lakosságot ingyen gyógyító független orvosi kar működött. Az ókori Görögországban is világi orvoslás alakult ki, a megfelelő iskolát végzett világi személyek gyógyíthattak. Görögországból került ki az orvos történet egyik máig legnagyobb alakja, Hippokratész. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, öt az ötödik ahol biztosan nem csalódsz!
Orvosos játékok mert a gyógyítás története egyidős az emberiséggel. Orvosi feladatokat már a varázslók is elláttak az őskori emberek között. Az ókori társadalomban a papok vették át a gyógyítók szerepét, a gyógyítást általában a templomokban végezték, bár már az ókorban elkezdett kialakulni a világi orvoslás is. Kínában már az időszámításunk előtti II. évezredben állami fizetéssel rendelkező így a lakosságot ingyen gyógyító független orvosi kar működött. Az ókori Görögországban is világi orvoslás alakult ki, a megfelelő iskolát végzett világi személyek gyógyíthattak. Görögországból került ki az orvos történet egyik máig legnagyobb alakja, Hippokratész.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen orvosos játék, öt az ötödik ahol biztosan nem csalódsz!